Ik ben dol op mensen, chocolade en onderzoeken hoe ik als mens in elkaar zit. Het mens-zijn fascineert me en ik ben gek op mensen die lekker op authentieke en eigenwijze manier vormgeven aan dat mens-zijn. Ik houd van wandelen in de natuur, alles wat met eten te maken heeft, avonturen maken, schrijven en tijd met vrienden en familie. Het is mijn wens dat mensen naast het hoofd ook meer vanuit hun hart gaan leven en we vaker kiezen voor liefde en vertrouwen boven angst. Ik denk dat we de wereld zo samen een stukje mooier maken!

Na als HR-Consultant werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven werk ik nu zeven jaar als ondernemer. Het ondernemerschap heeft mij enorm uitgenodigd om nog meer mijn eigen keuzes te maken, te doen waar ik blij van word, mijn leven op mijn manier in te richten en nog meer mezelf te worden. Het was een ultieme oefening om goed te voelen en van daaruit te gaan handelen en het leven op mijn manier te leven. 

Er zijn een hele hoop dingen die mij gelukkig maken, maar de vrijheid om mijn eigen leven vorm te geven en een goede balans ervaren in mijn leven zijn wel twee hele belangrijke. Balans ervaar ik als ik aan de ene kant de outgoing enthousiaste doener kan zijn die bergen werk verzet en allerlei lijntjes van hart tot hart met mensen heb, en er daarnaast ook ruimte is voor mijn innerlijke kluizenaar, ik tijd met mezelf doorbreng en er ruimte is om te voelen, te contempleren, te verwerken en thuis te komen in mezelf.  Voor mij is het die balans tussen connected zijn met de wereld om me heen én met mezelf die me die sprankeling van het leven laat voelen en me innerlijke vrede laat ervaren.

Woorden die mij typeren zijn: enthousiast - nuchter - praktisch - empathisch - zacht & krachtig - verbinder. 

Mijn boodschap is aan jou is: You're perfectly imperfect. Je bent mooi zoals je bent en bij mij mag jij je hele verhaal zijn, met alles wat daarbij hoort. Ik hoop in alles wat ik doe een sfeer te creëren waarin mensen kunnen ontspannen en zich uitgenodigd voelen helemaal zichzelf te mogen zijn.