Individueel

Het is mijn wens jou te helpen leren hoe je jezelf naar een leven vol innerlijke rust, vreugde en liefdevolle vriendelijkheid kunt begeleiden. En hoe je jezelf kunt zijn én kunt blijven. Want dat mens-zijn is een hele klus he? Soms voelt het leven prettig en rollen we er moeiteloos doorheen. En soms kan het leven lastig en rauw aanvoelen en ervaren we hobbels, angst, pijn, strijd en vermoeidheid. Het mens-zijn kent alle facetten en het leven brengt ons allerlei ervaringen. 

Het is aan jou om eruit te halen wat er in zit.

Door jezelf open te stellen voor die al die ervaringen, kun je er van leren en groeien als mens. En hierdoor kom je steeds dichter bij jezelf. Levenservaringen ( ja juíst ook die lastige:-) ) worden ingangen naar je authentieke zelf. Je kunt nooit verliezen, je wint of je leert.

Bekijk hier het aanbod: Coaching  -  Massage -  Massage & Mindfulness-traject

 

Samen - Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Je bewandelt het pad van bewustwording, groei en balans niet alleen. Ik geloof in de kracht van samen. Er zit een grote kracht in de verbondenheid met anderen en samen leren en groeien. 

Kijk hier voor het aanbod: Retraites  -  Trainingen  -  Workshops

            

Bedrijfsleven - Balans, groei en (werk)plezier in jouw bedrijf

Laten we samen onderzoeken hoe we de gebieden van stress, onrust en angsten kunnen verminderen, en hoe we daarnaast de gebieden van zelfbewustzijn, positiviteit, werkplezoer en compassie kunnen laten groeien. 

Bekijk hier het aanbod: Mindful Lunch Walks  -  Workshop mindfulness  -  Mindfulnesstraining  -  Online Meditatie Challenge  -  Retraite-/Teamdag